Categories
Miscel·lània Programari i tecnologia

Google de xocolata

 

google de xocolata

L’havia de posar 😛 Jo no celebro mai Sant Valentí; a Catalunya ja tenim Sant Jordi, que és més nostrat i una mica -només una mica- menys comercial…

Però, l’altre dia, vaig anar a fer una cerca a Google i em vaig trobar amb aquest logo tan llaminer. En aquell moment no el vaig penjar al bloc perquè me’n vaig oblidar (qui, jooo? oblidar-me de fer alguna cosa??? déu me’n guard!), però és que… els qui em coneixeu ja sabeu que sóc incapaç de resistir-me a la xocolata! xD O sigui que ara que me n’he recordat, no ho he pogut evitar. Ha “caigut” (o més aviat ha “pujat”) tot solet!

One reply on “Google de xocolata”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *