Ja tinc bici nova

La meva bici nova

Per fi tinc bici nova! Feia molt de temps que me’n volia comprar una i, per fi, l’altre dia en Gil va acceptar d’acompanyar-me a la botiga de bicis (bàsicament perquè ell també se’n volia comprar una).

Com que no hi entenc gens ni mica, no us en puc posar les característiques. L’únic que sé és que no pesa gaire, que és un model fet expressament per a dones (fixeu-vos en el detall del selló -sí, això que en castellà es diu sillín-, que està brodat i tot xD) i que em va molt i molt bé. Ahir fins i tot vaig anar a l’oficina en bici! Són 3 km que, per a la gent “normal” (sense problemes de salut) no és gaire, però per a mi fer 6 km en bici és tota una proesa :)

També vaig comprar un comptaquilòmetres per alegrar-me o deprimir-me, depèn de la quantitat de quilòmetres que faci ;) Total, que ja sóc una mica -força- més pobre, però espero fer-la servir força, la bici, i així aviam si algun dia em puc escaquejar d’anar al gimnàs :P *lalala* 


Potser també us interessa...

Related posts:

  1. 15 km en bici… tot un rècord

1.761 Responses to “Ja tinc bici nova”

  • eli Says:

    m’agrada la teva bici!
    jo vaig donar la meva en adopció :( *snif snif*
    la conferencia va anar be :) i no pateixis, q en faré un altra! ;)
    petonets!

Voleu dir-hi la vostra?