Núvol de categories

Igual que vaig fer en el bloc antic, he afegit un núvol de categories al bloc. Això vol dir que, si mireu la barra lateral, veureu a primer cop d’ull quines són les categories on hi ha més entrades. Com veieu, les categories amb més entrades estan escrites amb un tipus de lletra més gran i amb un color més fosc, i les més “buides” estan escrites amb un tipus de lletra petit i són d’un color més clar.

He fet servir el connector Category Cloud (que original el nom, eh! xD) , que és compatible amb el WordPress 2.1.x (versió que vaig instal·lar fa unes setmanes, quan vaig engegar aquesta «tercera època» del bloc). 

Related posts:

  1. Blocs multilingües
  2. Ecofont, un tipus de lletra que permet estalviar un 20% de tinta
  3. Localització de les estadístiques del bloc

Voleu dir-hi la vostra?