Categories
Miscel·lània

Cap de setmana de concerts

Com que fa molts dies que no escric, ara us explicaré la meva vida (endarrerida) xD

Fa dues setmanes vam tenir un cap de setmana molt actiu, amb en Gil:

Divendres  Vam anar a Vic a un concert de Feliu Ventura. Hi presentava el seu darrer disc, Alfabets de futur (amb el qual ha guanyat alguns premis Enderrock 2006). Aquesta vegada no només vam poder gaudir de Feliu Ventura i de Jorge Peñalba (el guitarrista que sempre l’acompanya), sinó que el cantantva portar tota la seva banda. I, la veritat, sonava fantàsticament!!!

Dissabte  Vam anar a Mataró a veure els Antònia Font. Jo ja en tenia moltes ganes perquè ja feia temps que no els veia en concert… I aquesta gent tenen la capacitat de fer-me tornar boja de ganes de ballar i saltar 🙂  (cosa que em va molt bé i és una mica substitutïu del gimnàs) 😛

Diumenge  Vam anar a l’Aquàrium amb les nebodetes d’en Gil.  Vam veure des de peixos que feien poc més d’1mm a taurons enormes, i fins i tot vam veure uns ‘bitxus’ que eren prims prims i allargats, que semblaven un llaç per lligar regals 😛 Ja faré un cop d’ull a les fotos aviam si en tinc alguna que es vegi prou bé per penjar-la!

One reply on “Cap de setmana de concerts”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *