La meva consola del Linux

Segueixo el meme d’en Xavi Ivars. Tot i que jo sóc molt partidària de la interfície gràfica (què voleu, sóc linuxera novell i tampoc no tinc gaire temps d’aprendre a fer coses), de vegades sí que faig servir la consola. Executo aquesta ordre:

history | awk '{print $2}' | awk 'BEGIN {FS="|"} {print $1}' | sort | uniq -c | sort -rn | head -10

I comprovo això:

39 sudo
29 ping
25 ifconfig
19 cd
9 nautilus
8 ls
8 exit
6 cp
6 cat
5 tar

És a dir, que utilitzo molt poc la consola; en la meva defensa, haig de dir que fa molt poc vaig formatar el disc i vaig reinstal·lar l’Ubuntu.

Volia fer com en Gil i posar-hi també els resultats de l’usuari root, però com que no sé com fer-ho, doncs res…  I els de l’ordinador de sobretaula tampoc no els hi puc posar perquè se’m va espatllar fa uns quants dies… 

Related posts:

 1. Macrofotografia d’estar per casa (meva)
 2. La meva bossa de mà (de mà?)

3 Responses to “La meva consola del Linux”

 • eli Says:

  no he entes res… :( m’agraden mes les actualitzacions amb receptes, que així les faig jo a casa :P

  quan marxes a Birmingham?

 • sílvia Says:

  buuu, el fotolog no em deixa deixar-te missatges :(

  Et truco i quedem la setmana que ve? Marxo divendres al matí (vaja, qui diu matí diu matinada… zzz)!

  I vaja, últimament no et pots queixar, que penjo moltes receptes! ;) Ja has provat de fer les magdalenes? Queden genials! ^^

Voleu dir-hi la vostra?