Categories
Programari i tecnologia

Blocs multilingües

Fins ara no m’havia plantejat d’escriure al bloc en cap altra llengua que no fos el català. Tanmateix, ja sabeu que de tant en tant penjo receptes; aquests dies, com que vull col·laborar amb el projecte del GNOME Cookbook, les estic traduint a l’anglès.

De moment estic fent apunts per a cada llengua; és a dir, tinc dos apunts diferents per a una mateixa recepta (un en català i un altre en anglès). Però no crec que aquesta sigui la millor manera de tenir un bloc multilingüe, per diversos motius… Per començar, perquè quan algú entra a la pàgina principal del bloc, veurà els apunts repetits; al Planeta Softcatalà passarà el mateix. En segon lloc, perquè les categories en català i en anglès estan barrejades. En tercer lloc, perquè…. um, ja no me’n recordo.

Cercant per Internet he trobat el connector Gengo per al WordPress, però, llàstima, no funciona 🙁

Jo, ara per ara, miraré de mostrar les etiquetes català/anglès separades (tot i que el fet de tenir un núvol de categories dificultarà la tasca), i amagaré la categoria “anglès” de la pàgina principal amb el connector Ultimate category excluder (si és que funciona).

Algú té alguna idea de com aconseguir tenir un bloc (semi) multilingüe d’una manera relativament fàcil?

1.777 replies on “Blocs multilingües”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *