Categories
Receptes dolces Receptes i gastronomia

Brownies

Brownies

Ahir vam fer brownies per berenar. Tot i els problemes tècnics que vam tenir, el resultat va ser força bo. La recepta està basada en la que hi ha a La cuisine de Fabien, un bloc amb receptes boníssimes.

Brownie

Ingredients:

  • 200 gr de sucre
  • 120 gr de xocolata negra (70% de cacau)
  • 2 ous
  • 90 gr de mantega
  • 90 gr de farina

Preparació

1. Preescalfeu el forn a 180ºC. Poseu la xocolata i la mantega en un bol i foneu-les al microones durant un minut aproximadament. Després remeneu-les fins que estiguin ben barrejades i deixeu-les refredar un parell de minuts.

2. Afegiu-hi els ous, que ja haureu batut, i torneu-ho a barrejar tot. Tot seguit, aboqueu el sucre a la massa i barregeu-ho una altra vegada. En darrer lloc, afegiu-hi la farina, i torneu a remenar la massa procurant que no hi quedin grumolls.

3. Aboqueu la massa en un motlle de 20 cm de costat, enforneu-la i deixeu-la-hi una mitja hora, fins que la part de fora estigui cruixent i la part de dins, tova.
4. Deixeu refredar els brownies abans de tallar-los en forma de quadrats. Els podeu servir amb gelat de vainilla, amb crema anglesa, amb salsa de xocolata blanca… o, simplement, sols 🙂


In English

We baked brownies yesterday. Even though we had some technical problems, the result was good enough. The recipe I used was based on the one I found at La cuisine de Fabien, a blog which contains great recipes.

Brownies

 
Ingredients: 

  • 200 gr sugar
  • 120 gr dark chocolate (70% de cacau)
  • 2 eggs, beaten
  • 90 gr butter
  • 90 gr flour

Directions

1. Preheat oven at 180ºC. Melt the chocolate and the butter together in the microwave for about a minute; then stir well until mixed and let it cool for a couple of minutes.

2. Add in the beaten eggs and stir again. Pour the sugar into the mixture and stir once more; do the same with the flour.

3. Pour the dough into a 20cm square cake pan, put it in the oven and bake it for about half an hour, until the outside is crunchy and the inside is soft.
4. Allow the brownies to cool before cutting them into squares. You can serve them with vanilla ice cream, white chocolate sauce… or just eat them plain! 🙂

9 replies on “Brownies”

Doncs he fet la teva recepta de brownie i m’ha quedat molt bo! Gràcies!!! I també he descobert aquest Fabien que comentes que fa unes receptes i té unes fotus fantàstiques (llàstima que no l’acabo d’entendre molt bé). Ah, i felicitats per la llicenciatura!

Mira, buscant si preescalfar s’escrivia amb guió, sense, amb una “e” o amb dues he anat a parar aquí. xD Al corrector on-line de google no li agrada de cap manera, i si m’haig de fiar del word, malament. Wenu, de tu sí que me’n fio, que per alguna cosa ja ets llicenciada!! Que petit que és el món xD

Apa siau! Per cert, maco el blog! Al final l’has pogut tornar a penjar! ^^

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *