Categories
Miscel·lània

“Home”, la Terra (que encara ens queda) des del cel

Home” és un documental d’una bellesa colpidora i d’una contundència flagrant.

La humanitat fa només 200.000 anys que existeix i ja ha trencat l’equilibri de gairebé 4.000 milions d’anys d’evolució del planeta. Amb l’objectiu de sacsejar algunes (espero que moltes) consciències, Yann Arthur-Bertrand ens convida a fer una passejada aèria per més de cinquanta països en un documental que conté imatges meravelloses de l’espectacular herència que ens van deixar els nostres avantpassats i que, llevat que hi fem alguna cosa, desapareixerà en pocs anys.

És massa tard per ser pessimistes. No ens queden gaire més de deu anys per invertir la tendència destructora dels darrers anys però com diu la cançó de Sau, “això es pot salvar”. Cal que tots plegats prenguem consciència que la Terra no és nostra, no podem fer tot el que ens vingui de gust a qualsevol preu. És cosa de tothom.

El dia 5 de juny, dia mundial del medi ambient, el canal 33 va emetre el documental. Fins el dia 12 de juny el podeu veure al web de 3alacarta: Home. També el podeu veure en anglès durant els propers dies al canal que el projecte té a YouTube: Home (en anglès).

One reply on ““Home”, la Terra (que encara ens queda) des del cel”

Hola Silvia!

Me ha parecido muy interesante este documental y como la principal pretensión de su autor es que se difunda al mayor número de personas posible, pues yo también he contribuido a ello (en pequeña medida claro!) haciendo una entrada en mi blog.

Gracias por visitarme y a seguir “enfocada” 😉

Un besiño!
Cousiñas de Ro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *