Tres dies per al Gran Canaria Desktop Summit

Del 3 a l’11 de juliol, els desenvolupadors i els usuaris dels escriptoris GNOME i KDE ens trobarem a Las Palmas de Gran Canaria: enguany s’ha fusionat la GUADEC i l’Akademy en un esdeveniment anomenat Gran Canaria Desktop Summit.

Com en aquests darrers anys, gràcies a l’Sponsorship Travel Committee, d’aquí a un parell de dies agafo l’avió cap a Las Palmas de Gran Canaria! Els agraeixo molt que em donin l’oportunitat de participar en aquestes conferències, i d’ajudar-hi. Si veniu a la GCDS segurament em trobareu darrere el taulell de l’Info Desk, com cada any ;)

Aquest any, tots aquells que tenim la sort que ens patrocinin el viatge totalment o parcialment durem aquesta xapa:

 


Potser també us interessa...

Related posts:

  1. GCDS – after hours
  2. GCDS Day… ¿?

One Response to “Tres dies per al Gran Canaria Desktop Summit”

Voleu dir-hi la vostra?