Categories
Miscel·lània

El Roy, el caniche que tenim en acollida – ADOPTAT! – Roy, the poodle we are hosting – ADOPTED!

Roy

Aquesta preciositat es diu Roy. És un caniche de 5 anys que tenim acollit a casa des de fa uns dies. És de mida petita, gairebé Toy (pesa uns 6 quilos), i és un gos faldiller i molt carinyós. S’ho ha passat força malament i necessita trobar una llar definitiva on l’estimin i el cuidin com es mereix.

Té molt bona relació amb els gossos i amb les persones; quan passeja no se separa de la persona ni tiba de la corretja.

Si voleu adoptar un caniche o coneixeu algú de les comarques de Barcelona (o del Principat, com a màxim) que vulgui adoptar-ne un, poseu-vos en contacte amb la Mercedes, la noia que porta el cas del Roy. Està esteril·litzat, té xip, i es lliura amb la cartilla de vacunes i amb contracte d’adopció.

Roy

Edició: Una molt bona família ha adoptat el Roy, visca! 🙂

Roy

Let me introduce you to this cutie! This beautiful poddle is Roy, a 5 year-old dog that we are hosting. He’s small, almost “Toy” size (he weighs around 6 kg and he’s very very cuddly. He went through bad experiences and needs a permanent home and human friends who love him, which is what he deserves.

Despite what he went through, he gets on very well with other dogs and also with people; when you walk him, he will not run away from you nor pull the leash.

If you want to adopt a poodle or know someone (from Barcelona region, preferably) who would like to adopt one, please contact Mercedes, the girl who takes care of Roy’s case. He’s neutered, has the required chip and the adopter will be required to sign an adoption contract.

Roy

Update: A very good family adopted Roy, yay! 🙂

One reply on “El Roy, el caniche que tenim en acollida – ADOPTAT! – Roy, the poodle we are hosting – ADOPTED!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *