Caminant entre dinosaures

Fa setmanes vaig veure per primer cop la sèrie de la BBC “Caminant entre dinosaures”. Abans que la fessin a TV3 no n’havia sentit a parlar mai, però em va semblar una sèrie tan pedagògica com entretinguda.

Quan em vaig assabentar que n’havien fet un espectacle i que el farien a Barcelona, de seguida vaig pensar que el volia veure.

Dit i fet: ahir vam anar a veure l’espectacle al Palau Sant Jordi. I em va encantar. És apte per a tots els públics, el fan en català (el presenta en Jordi Díaz) i és molt espectacular, divertit i pedagògic.

Si us afanyeu, encara hi sou a temps ;) Hi ha una sessió avui a dos quarts de nou del vespre i una altra demà al migdia.

 

No hi ha cap apunt relacionat.


3 Responses to “Caminant entre dinosaures”

  • Jim Morrison Says:

    Hola,
    Acabo de trobar el teu bloc i es molt interessant per a mi perque aprenc el Catala i esta be de praticar llegint alguna cosa interesant.
    Tinc una pagina web on es pot fer coursos de llengues pels altres (una mica com LingQ). Es tot gratuit!
    Es aqui:
    http://www.mylanguagenotebook.com/

    Ja hi ha unes lecons per apprendre el Catala.
    Em demanava si voldries potser fer unes lecons per apprendre el Catala tu mateix. Seria molt be i es molt facil.

    Per cert, el meu bloc es aquest:

    http://mlnlanguages.blogspot.com/

    Que vagi molt be,

    Jim Morrison

  • Mercè Says:

    Hola!!!
    M´agrada molt el teu blog i fa temps que el segueixo.
    L´aventura del sabó em te fascinada. M´agradaria fer el sabó per l´acne ja que el meu fill en pateix, On compres els olis, la mantega de karité i les argiles?
    Gràcies i Felicitats pel teu blog.

  • sílvia Says:

    Hola, Mercè! He intentat deixar un comentari al teu bloc, que trobo molt interessant, i no he pogut… Gràcies per fer-me publicitat del bloc, hehe, m’alegro que et sigui útil :)

    Això de fer sabó és ben bé un vici! :D

    Per cert, jo aquest any també he començat a cultivar julivert, tot i que ja feia servir també el truc de tenir-ne al congelador en forma de picada (amb all inclòs) ;)

Voleu dir-hi la vostra?