El 24 de març, apaga el PC… passa-ho!

24h sense ordinadors

Podeu viure 24 hores sense l’ordinador, la PDA, la wii….? Us diuen que sou uns frikis? No teniu temps de fer un sopar com Déu mana, o de jugar amb els vostres fills, o de xerrar amb els vostres pares, o de fer una birra -qui diu birra diu cacaolat- amb els amics, però en canvi us passeu hores i hores llegint el correu, o xerrant pel messenger -qui diu messenger diu gaim-, o navegant per la xarxa sense cap finalitat concreta?

Va, que hi ha vida més enllà de l’ordinador!  El 24 de març, apagueu l’ordinador i gaudiu de tot allò que normalment us perdeu perquè viviu en un món virtual. És com una declaració d’intencions; és com dir «m’agrada viure amb el meu ordinador, no vull viure sense ordinador, però sóc capaç de fer-ho». Va, que només són 24h! La vostra xicota estarà orgullosa de vosaltres (i no és una indirecta cap a ningú, eh! noooo)

Shutdown Day

One reply on “El 24 de març, apaga el PC… passa-ho!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *