Categories
Programari i tecnologia Programari lliure Traducció i correcció

El GNOME 2.18 ja és aquí (en català!)

Gràcies a tota la gent que col·labora amb Softcatalà per traduir el GNOME al català (entre els quals hi ha una servidora), la nova versió d’un dels millors escriptoris per a Linux que hi ha al mercat ja està disponible en la nostra llengua. El GNOME 2.18 ha sortit avui. Si voleu veure les millores que incorpora, podeu llegir les Release notes que en Gil i jo vam traduir molt eficientment (i ràpida) xD

Ara que la gent comença a adonar-se que el lema de Windows Vista és “Wow” (és a dir: «Wow… no sabia que un sistema operatiu podia petar tant i tantes vegades seguides!»), potser és un bon moment perquè us plantegeu la possibilitat de provar alguna distribució de Linux. N’hi ha moltes (per exemple, jo faig servir Ubuntu), la majoria són gratuïtes i les podeu trobar en català! I el que és més important, funcionen!!! I a més a més, n’hi ha (com l’Ubuntu) que les podeu provar des d’un CD, no cal que instal·leu res al disc dur… I si decidiu instal·lar-les, conviuran sense problemes amb el Windows que ja tingueu instal·lat al PC. Què més voleu? 😉

Si voleu informació sobre com iniciar-vos en el món del Linux, podeu visitar aquest web (que també està en català):

Get GNU/Linux

2 replies on “El GNOME 2.18 ja és aquí (en català!)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *