Categories
Miscel·lània

La meva bossa de mà (de mà?)

Feia molt de temps que no escrivia res en el bloc, per motius diversos (un d’ells és que l’he posat en un servidor que tenim a Girona en Gil i jo; la base de dades era una mica antiga, i s’han perdut la meitat d’apunts que havia escrit anteriorment… bé, què hi farem, ja no vindrà d’una vegada).

Què hi ha a la meva bossa de mà? Agafo el testimoni d’en Xavi, en Gil i en Toni:

Jo tinc, de fet, dues bosses. A la més petita, la que em van donar a la GUADEC 2006, hi porto:

 • El moneder
 • El mòbil (quan no me l’oblido)
 • Les claus de casa i les del cotxe
 • Mocadors
 • Un parell de bolígrafs (un de lila i un de blau)
 • L’iPOD
 • Crema de llavis (de Lush ^^)

L’altra bossa és la del portàtil. Sempre la porto a sobre, o sigui que vindria a ser la meva altra bossa de mà (de fet, sovint la substitueix). És una motxilla, i hi duc mooooltes coses (és el perill de dur una bossa gran; com més gran, més coses hi porto). Ara mateix hi ha:

 • El portàtil
 • Un cable de xarxa
 • La càmera de fotos (ara en tinc una de nova i és força gran)
 • Els cables i el carregador de la càmera
 • Encara hi ha el carregador de la càmera vella
 • Una navalla multiusos (amb tornavís, alicates, etc) que pesa tant com la càmera
 • Tampax
 • Un estoig amb bolis i un llapis
 • L’estoig de les lentilles i un potet de líquid
 • L’estoig de les ulleres
 • Un desodorant
 • Els guants de la bici
 • Una llibreteta de Google
 • Un CD de Fedora que no he provat mai
 • Un CD de música lliure en català, per si mai haig de fer proselitisme
 • Unes tisores
 • Un pot de cola

Em pregunto per què en Gil sempre es queixa que vaig pel món carregada com una mula… ^^

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *