Categories
Programari i tecnologia Programari lliure

10 anys de GNOME – 10 years of GNOME

gnome

Per molts anys!

Ahir va fer 10 anys que el GNOME va treure la poteta al món. El dia abans de l’enterrament de Lluís Maria Xirinacs (gran lluitador per la pau i les llibertats); el dia abans del terratrèmol de 7,5 graus al Perú. Però com que ja sabeu que jo vaig tard a tot arreu, doncs ho escric avui 😛

Jo tot just m’hi vaig començar a implicar l’any passat, després d’assistir a la GUADEC. “Només” tradueixo i corregeixo, i hi dedico molt menys temps del que m’agradaria, però és la meva manera de col·laborar a construir un escriptori lliure, i en català 🙂 I espero implicar-m’hi molt més, mica en mica!

Hauria fet un pastís, però se m’ha espatllat el forn 🙁 En Marco Barisione sí que n’ha fet un, i la fotografia ja volta arreu de la GNOMEsfera. El voleu veure? És aquí 🙂 Jo faria una queixalada a la pantalla!
gnome

Happy birthday!

Yesterday was GNOME‘s 10th birthday. The day before Lluís Maria Xirinacs‘s funeral (this ex-priest, politician and writer was an advocator for the independence of the Catalan Countries, and always defended peace and freedom); the day before a 7,5 degrees earthquake stroke sourthern Peru. But, as you know, I’m always late, so I write about it today 😛

I just became involved in the project last year, after going to GUADEC. I “only” translate and proofread -and not as much as I would like-, but that’s my way of contributing to the creation of a free desktop (in Catalan) 🙂 And I hope to be able to get more involved in the future!

I would have likes to bake a cake in honour of ‘the foot’, but my oven broke down a few weeks ago 🙁 Marco Barisione did bake one; its photo is around the GNOMEsphere. In case you haven’t seen it yet, it’s here 🙂 I’d lick the screen!!! ^^

One reply on “10 anys de GNOME – 10 years of GNOME”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *