Categories
Programari i tecnologia Programari lliure

GIMP RC3, la versió final és ben a prop!

Ahir em baig baixar el GIMP 2.4 RC3. Ja som a prop de la versió final! Gràcies a en Quim Pérez i Noguer, i a la gent que va col·laborar amb les seves correccions, el GIMP està completament traduït al català. Bona feina!

Baixeu-vos el GIMP 2.4 RC3 des de gimpusers.org.

Yesterday I downloaded GIMP 2.4 RC3. The final version is close! Thanks to Quim Pérez i Noguer, and to everybody else who contributed, the GIMP is completely translated into Catalan. Good work!

Download GIMP 2.4 RC3 from gimpusers.org.

9 replies on “GIMP RC3, la versió final és ben a prop!”

Que bé! Ja veuràs que t’agradarà molt; això del disseny, enganxa! 🙂 Jo no en sóc una experta, del Gimp, perquè durant molts anys vaig utilitzar el Photoshop (fins fa un any, si fa no fa) i, del Gimp, encara me’n queden moltes coses per aprendre. Però ara és l’aplicació de retoc fotogràfic que faig servir, i fa bé la seva feina 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *