Categories
Programari i tecnologia

Fons de pantalla atractius per «vestir» l’escriptori amb estil

M’agraden les coses maques, què voleu que us digui.

Fa uns mesos, vaig desinstal·lar l’Ubuntu del portàtil i hi vaig instal·lar el Fedora (tot i que potser em canviaré a l’OpenSuse, aviam si funciona millor…). Tot i que el fons de pantalla del Fedora 14 està prou bé, me’n vaig cansar. Treballo moltes hores al dia davant de l’ordinador i m’agrada que l’escriptori estigui ben «vestit». De fet, considero que un escriptori personalitzat i atractiu pot afectar el nostre estat d’ànim i, per tant, la nostra productivitat. Per això, us presento una llista de llocs web on trobareu fons de pantalla atractius per personalitzar l’escriptori:

GNOME-Look.org

«Artistic Wallpaper» de Jix
«Artistic Wallpaper» de Jix

Fons de pantalla, icones,tipus de lletra, temes per al Metacity… en resum, tot allò que necessiteu per personalitzar el vostre escriptori. La majoria d’obres són GPL o Creative Commons.

 

 


GNOME Art

«Simple Gnome III» de Junel Mujar
«Simple Gnome III» de Junel Mujar

Un altre lloc web on podeu trobar fons de pantalla i temes diversos per personalitzar l’escriptori de treball. Hi ha dissenys relacionats amb el GNOME, amb la natura i amb altres temes. Igual que a GNOME-Look, gairebé tot el contingut és GPL o Creative Commons.

 

 


Pixelgirl Presents

«A tentacled wallpaper» de Pandasquid

Recull de fons de pantalla —per a l’escriptori i per a mòbils— i d’icones. De fet, he comprovat que la majoria de dissenys també es poden trobar a DeviantART (per exemple, la imatge de l’esquerra), però a Pixelgirl hi ha una bona selecció de dissenys. En aquest cas, heu de comprovar quina llicència aplica l’autor a la seva obra: la majoria tenen copyright.

 

Simple Desktops

«How to be loved» de Reda Lazri

Selecció de fons de pantalla senzills, atractius i discrets que decoren però no distreuen. Igual que en el cas anterior, la majoria de dissenys tenen copyright.

 

 

 


Desktopography

«Treehugger» de Pete Harrison
«Treehugger» de Pete Harrison

Fons de pantalla relacionats amb la natura. Hi trobareu fons de pantalla molt espectaculars que combinen paisatges idíl·lics amb efectes i retocs fotogràfics ben aplicats.

 

 

 

 

Vosaltres personalitzeu l’escriptori o utilitzeu l’aparença predeterminada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *