Categories
Miscel·lània Programari i tecnologia Programari lliure Traducció i correcció

El meu primer commit :) – My first commit :)

Després de patir una mica perquè no se m’acceptava la clau pública al servidor svn del GNOME, gràcies a l’ajuda inestimable d’en Diego (que m’ha actualitzat la clau que he hagut de crear) i d’en Gil, que m’ha fet un curset intensiu d’svn, he fet el meu primer commit (és a dir, he pujat una traducció al servidor svn del GNOME) 🙂

És a dir, que si peta alguna cosa potser és culpa meva 😛

—-

After a bit of suffering -my public key wasn’t being accepted by GNOME’s svn server, or so I thought-, thanks to Diego (who quickly updated the new public key I had to create) and to Gil, who taught me svn, I commited a translation for the first time 🙂

So… if something crashes, it may be my fault! 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *