15 km en bici… tot un rècord

Aquest diumenge vaig fer exactament 15,5 km en bici. I ahir, a Girona, en vam fer uns 6 o 7 més… Ja sé que per a la majoria de la gent això deu ser un fet normal, però per a mi és tota una proesa 🙂

El millor de tot és que no tinc “ressaca” per culpa de l’excursió, o sigui que avui, com una campiona, aniré al gimnàs amb la Beth com cada *ejem*… vaja, com gairebé cada *ejeeem*… bé, com la majoria dels dimecres ^^

Per cert, a mitja excursió, en Gil, com a premi, em va comprar un croissant de xocolata a la Crossandra de Vic (un dia escriuré una entrada sobre aquesta pastisseria^^), la qual cosa va fer més lleuger el viatge de tornada, hehe

7 replies on “15 km en bici… tot un rècord”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *