Guia dels aparells electrònics ecològics (o no)

Green electronics - greenpeace

Greenpeace publica, de tant en tant, un rànquing de les empreses d’electrònica més importants del món segons el seu nivell d’ecologia; és a dir, les puntuen en funció de les seves polítiques sobre components tòxics, reciclatge…

A l’última versió, Nokia ha obtingut un 6,9 i lidera, de tros, la classificació. En canvi, Nintendo és el pitjor ‘alumne de la classe’ i només ha aconseguit un vergonyós 0,8. I Microsoft no arriba ni al 3…

Si voleu veure les variacions que hi ha hagut des de les versions anteriors o llegir més informació sobre les polítiques ambientals de cada empresa, visiteu la pàgina “Guide to Greener Electronics” (en anglès) de Greenpeace. 

Related posts:

  1. La majoria dels telèfons mòbils utilitzaran el mateix carregador…
  2. Una guia d’estil (poc) útil

Voleu dir-hi la vostra?