Categories
Programari i tecnologia

Guia dels aparells electrònics ecològics (o no)

Green electronics - greenpeace

Greenpeace publica, de tant en tant, un rànquing de les empreses d’electrònica més importants del món segons el seu nivell d’ecologia; és a dir, les puntuen en funció de les seves polítiques sobre components tòxics, reciclatge…

A l’última versió, Nokia ha obtingut un 6,9 i lidera, de tros, la classificació. En canvi, Nintendo és el pitjor ‘alumne de la classe’ i només ha aconseguit un vergonyós 0,8. I Microsoft no arriba ni al 3…

Si voleu veure les variacions que hi ha hagut des de les versions anteriors o llegir més informació sobre les polítiques ambientals de cada empresa, visiteu la pàgina “Guide to Greener Electronics” (en anglès) de Greenpeace.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *