L’aventura de fer sabó :)

Sabó de calèndula Sabó per a l'acne Sabó de cafè Bàlsam labial

Un dia se’m va acudir fer sabó per a la roba per aprofitar l’oli de cuinar. Doncs bé, aquell dia vaig descobrir que fer sabó és tot un vici! És una mica com fer pocions, o com fer pastissos :D La diferència és que els sabons no es mengen, tot i que n’hi ha que semblen ben bé pastissets!

Des d’aleshores n’he fet uns quants:

Sabó de calèndula

Sabó per a l’acne

Safó de cafè per a la cuina

…entre d’altres. També he fet altres cosmètics, com ara algunes cremes, bàlsams labials i bombes de bany. Les fotos de la majoria dels meus experiments sabonístics són a l’àlbum Sabons de la galeria de fotos.

Diumenge passat vam anar a un mercat d’intercanvi de Torelló, organitzat per la Xarxa d’intercanvi d’Osona. Ens ho vam passar molt bé, l’àpat que van cuinar per al dinar popular era boníssim (i vegetarià, quin luxe!) i hi vam conèixer gent molt maca. A més, hi vaig portar un munt de sabons i els vaig intercanviar/vendre (per “eco-senys”, una moneda lliure) gairebé tots! Vaig tornar a casa amb només 4 o 5 sabons :)

Sabons etiquetats
Els sabons, etiquetats i llestos per anar al mercat d’intercanvi :)

 

Related posts:

  1. Sabó de cafè
  2. Sabó de calèndula
  3. Sabó per a l’acne
  4. Sabó d’oli de cuina

One Response to “L’aventura de fer sabó :)”

  • Laia Says:

    Et felicito! Ja ho tinc tot a punt, avui m’hi poso! Per cert, em pots explicar com has fet les etiquetes? Són molt xules

Voleu dir-hi la vostra?