Filologitis 9. El web de FGC

Avui he anat al lloc web de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (sí, aquests trens que paguem entre tots i que, per sort, solen funcionar millor que els de la Renfe) i m’he trobat això a la capçalera de la pàgina principal:

El paio que ha escrit això té una obsessió malaltissa pels accents tancats!

Fi de la queixa pública. Després escriuré un correu a FGC per queixar-me’n. Me’n vaig al gimnàs. 

Related posts:

  1. Filologitis 5. De català, no en tenen ni «ikea»
  2. Filologitis 8. Escriure en l’«arenas» (i molt malament)
  3. Filologitis 1. El català de TV3
  4. Filologitis 8 (continuació). L’Arenas rectifica…
  5. Filologitis 3. Per què hi hauria d’haver una llei que obligués a utilitzar els correctors ortogràfics

One Response to “Filologitis 9. El web de FGC”

  • Clara Says:

    Totalment d’acord! He descobert el teu espai de casualitat, però em sembla que hi passaré sovint! També sóc estudiant de filologia, i també m’agradaria dedicar-me al món de la traducció i, a més, també tinc un espai on comparteixo les meves receptes! ;) Felicitats pel teu bloc, i endavant!

Voleu dir-hi la vostra?