Categories
Traducció i correcció

Filologitis 9. El web de FGC

Avui he anat al lloc web de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (sí, aquests trens que paguem entre tots i que, per sort, solen funcionar millor que els de la Renfe) i m’he trobat això a la capçalera de la pàgina principal:

El paio que ha escrit això té una obsessió malaltissa pels accents tancats!

Fi de la queixa pública. Després escriuré un correu a FGC per queixar-me’n. Me’n vaig al gimnàs.

One reply on “Filologitis 9. El web de FGC”

Totalment d’acord! He descobert el teu espai de casualitat, però em sembla que hi passaré sovint! També sóc estudiant de filologia, i també m’agradaria dedicar-me al món de la traducció i, a més, també tinc un espai on comparteixo les meves receptes! 😉 Felicitats pel teu bloc, i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *