Categories
Programari i tecnologia

Tutorial de cal·ligrafia per a l’Inkscape

Fa dies que vull comprar un llibre de cal·ligrafia (és a dir, per aprendre a escriure amb lletra gòtica, cèltica…)  però, com que el gil no em deixa (ai no, que no era això el que volia dir 😀 ), em vaig dedicar a navegar per Internet amb la intenció de trobar algun programa d’aprenentatge (el Termcat en diu així; la resta de la humanitat els coneixem amb el nom de tutorials) de cal·ligrafia. Curiosament, en vaig trobar un de molt interessant per fer “bona lletra” amb una aplicació informàtica de codi obert: l’Inkscape.

Alguns exemples de què podeu aconseguir fer amb l’Inkscape:

Cal·ligrafia

Trobareu el tutorial a l’enllaç següent: Inkscape Tutorial: Calligraphy

Jo començaré a “jugar-hi” de seguida que tingui temps! 🙂

ACTUALITZACIÓ: Tal com m’ha fet notar en Francesc en un comentari, aquest tutorial també el trobareu a l’ajuda de l’Inkscape (a Ajuda > Tutorials > Inkscape: cal·ligrafia).

3 replies on “Tutorial de cal·ligrafia per a l’Inkscape”

Eps hola, m’ha semblat molt bona aquesta entrada… Estaria interessat en el nom i l’editorial del llibre que esmenteu. Seria possible que en donessiu les ressenyes?. Hi estic molt interessat per un familiar… Gràcies.

Ricard, l’enllaç al tutorial és al final de l’entrada; que jo sàpiga, no s’ha imprès en cap llibre.

Francesc, que bé! No m’havia adonat que hi havia un apartat de cal·ligrafia, a l’ajuda de l’Inkscape! Gràcies per la traducció, doncs 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *