Categories
Miscel·lània

Com de burro pot arribar a ser George Bush?

A partir de l’apunt d’en Xavi Ivars «Alguns iankis són burros de veres», on un vídeo demostrava que alguns americans realment no tenen gens ni mica de cultura (i que no tenen ni idea de geografia), he trobat aquest altre vídeo, divertidíssim, d’una conversa fictícia entre George Bush i Condoleeza Rice. El millor (o pitjor) del cas és que me’ls imagino de veres tenint una conversa de besucs com aquesta!

És ben bé que alguns ianquis són burros de veres, però el seu president és, de fet, qui dóna més exemple (=el més burro de tots)… Mireu, mireu (o més aviat escolteu)!


3 replies on “Com de burro pot arribar a ser George Bush?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *