Categories
Programari i tecnologia Programari lliure

Pidgin 2.0.2

PidginAvui he instal·lat el Pidgin 2.0.2 (abans, Gaim). Fins fa molt poc encara utilitzava la versió 1.x, però fa poc vaig trobar un .deb que em va permetre instal·lar la versió 2.0.1 d’aquest magnífic client de missatgeria instantània sense haver de compilar-lo.

A la GUADEC vaig descobrir, entre moltes millores, que el Pidgin permet fer servir el Bonjour, un protocol que permet descobrir serveis a la xarxa local (i que afegeix automàticament a la llista d’amics els usuaris de la xarxa que estiguin executant el Bonjour). Oi que mola? ^^

Si voleu instal·lar la darrera versió del Pidgin en una distribució Debian (o que hi estigui basada, com ara Ubuntu), descarregueu els fitxers següents i executeu-los en el mateix ordre:

pidgin-data

pidgin

Via: Ubuntips

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *