Localització de les estadístiques del bloc

No sé si us hi heu fixat alguna vegada, però a la barra lateral hi ha un enllaç cap a la pàgina d’estadístiques del bloc. A la pàgina d’estadístiques podeu trobar informació com ara quines són les entrades més llegides, quants usuaris han fet comentaris, quin és el total d’entrades que hi ha al bloc, etc.

Tota aquesta informació la gestiona un connector del WordPress, el WP-Stats (que es pot b’aixar d’aquí). Està escrit en anglès i, per tant, la interfície apareixia -evidentment- en anglès. Doncs bé, una de les gràcies del programari lliure és que pots disposar del codi font, i -si l’aplicació és traduïble- també pots aconseguir els fitxers de traducció. Per tant, he agafat el fitxer de traducció i l’he traduït.

Baixades

Fitxer .po
Fitxer .mo

.po? .mo? De què parles?

Són els fitxers traduïts. El .po és un fitxer editable, és a dir, el podeu modificar. El fitxer .mo ja està compilat; per tant, no hi podeu fer canvis. El connector fa servir el fitxer .mo; és el fitxer on «va a buscar» les traduccions. Per a fer-lo servir, només cal (un cop tingueu instal·lat el connector) copiar el fitxer .mo traduït en el directori on està instal·lat el connector WP-Stats. 

Related posts:

 1. Blocs multilingües
 2. Núvol de categories
 3. Un mes BLOCada (bloc inaccessible) – BLOGed for a month (blog not accessible)
 4. Una guia d’estil (poc) útil
 5. El GNOME 2.18 ja és aquí (en català!)

2 Responses to “Localització de les estadístiques del bloc”

 • Xavi Ivars Says:

  Hola! Encara tens la traducció aquesta?

  Per cert, he intentat instal·lar el plugin, i no ho he aconseguit…

 • sílvia Says:

  Ostres, com que he migrat el bloc a un altre servidor, hi ha coses que encara no funcionen. De seguida que pugui tornaré a pujar el fitxer. Ja t’avisaré :)

  És estrany que no l’hagis pogut instal·lar, a mi m’ha funcionat sempre que l’he instal·lat (sobre diferents versions del WordPress)…

Voleu dir-hi la vostra?