El meu primer commit :) – My first commit :)

Després de patir una mica perquè no se m’acceptava la clau pública al servidor svn del GNOME, gràcies a l’ajuda inestimable d’en Diego (que m’ha actualitzat la clau que he hagut de crear) i d’en Gil, que m’ha fet un curset intensiu d’svn, he fet el meu primer commit (és a dir, he pujat una traducció al servidor svn del GNOME) :)

És a dir, que si peta alguna cosa potser és culpa meva :P

—-

After a bit of suffering -my public key wasn’t being accepted by GNOME’s svn server, or so I thought-, thanks to Diego (who quickly updated the new public key I had to create) and to Gil, who taught me svn, I commited a translation for the first time :)

So… if something crashes, it may be my fault! :P  

Related posts:

  1. El GNOME 2.18 ja és aquí (en català!)
  2. GCDS – after hours
  3. GUADEC 2007 [dia 0]
  4. Ja sóc de la GNOME Foundation
  5. My GUADEC talk: Quality Translations in GNOME

Voleu dir-hi la vostra?