Categories
Receptes dolces Receptes i gastronomia

Creps de Lemon Curd – Lemon Curd Crêpes

Creps de lemon curd

Com que no tinc forn per fer pastissos, avui he fet creps per esmorzar. Ha estat una ocasió perfecta per utilitzar el Lemon Curd que vaig comprar a Birmingham 🙂 Cada cop que faig creps utilitzo una recepta diferent. Aquest cop he fet servir la de La cuina de casa (d’on també vaig treure la idea de farcir les creps amb Lemon Curd) i la veritat és que han quedat boníssimes! L’única modificació que he fet a la recepta és que he afegit una mica de pell de llimona ratllada a la massa de les creps.

Creps de Lemon Curd

Ingredients (6-8 creps):

 • 250 ml de llet
 • 125 gr de farina
 • 2 ous
 • 50 gr de sucre
 • un pessic de sal
 • 1 culleradeta de mantega
 • una mica de pell de llimona ratllada
 • Lemon Curd

Preparació

1. Barregeu tots els ingredients amb la batedora, llevat del Lemon curd. Deixeu reposar la massa mitja hora com a mínim.

2. En una paella de fer creps (o una paella antiadherent), escampeu una mica de mantega (si teniu un pinzell de cuina, us serà més fàcil; si no, amb una mica de paper de cuina ja va bé). Quan la paella ja sigui calenta, aboqueu-hi una mica de massa amb un cullerot de sopa. Bellugueu la paella perquè la massa s’escampi bé… Quan la crep ja sigui feta d’una banda (una pista: quan les vores de la crep són daurades, vol dir que la crep ja és prou ferma), gireu-la i coeu-la alguns segons més de l’altra banda.

3. Aneu posant les creps en un plat a mesura que les feu i tapeu-les fins que estiguin totes fetes (així no es refredaran).

4. Farciu les creps amb el Lemon Curd. Si voleu, escampeu una mica de sucre mòlt per sobre (però no cal).

Haig de dir que les creps eren molt bones, però… què voleu que us digui, jo sóc fidel a les creps de Nutella. No ho puc evitar, què hi farem 😛


In English

As my oven is broken, I can’t bake cakes -so I decided to cook crêpes for breakfast. It was the perfect occasion to use the Lemon Curd I bought in Birmingham after the GUADEC 🙂 I use different recipes every time… this time I used a recipe from La cuina de casa (where I also read about the Lemon curd thing) and the truth is that they tasted great! The only chage I made to the original recipe was adding a bit of grated lemon peel to the crêpes batter.

Lemon Curd crêpes

Ingredients (6-8 crêpes):

 • 250 ml milk
 • 125 gr flour
 • 2 eggs
 • 50 gr sugar
 • a bit of salt
 • 1 tbsp butter
 • a bit of grated lemon peel
 • Lemon Curd

Directions

1. Mix all ingredients but the Lemon Curd with the electric mixer, Let stand for at least half an hour.

2. Melt some butter in a crêpe pan (if you have a kitchen brush, it will be easier; if not, just use kitchen paper). When the pan is hot, pour some batter into the pan. Swirl the pan immediately so the batter covers the entire bottom of the pan. When the crepe is ready, turn it around and cook for a few more seconds.

3. Place the cooked crepe in a dish and cover. Repeat step 2 with the remaining batter.

4. Fill the crepes with Lemon Curd. If you want, you can spread some confectioners’ sugar over them (not necessary at all).

To be honest, the creps tasted great but… I still prefer Nutella crepes. I just can’t help it! 😉

Creps de Nutella

2 replies on “Creps de Lemon Curd – Lemon Curd Crêpes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *